Grunnleggende hverdagslydighet for valp- og unghund

Vi planlegger valpe- og unghundkurs i april med grunnleggende hverdagslydighet og dressur. Instruktør på kurset er Trine Aspås Krog. Alle er velkommen - medlem og ikke medlemmer. Det er plass til 10 ekvipasjer på kurset.

Innhold:
Hovedfokus på kurset er å lære valpen/ unghunden å bli god på det å lære og samarbeide. Målet med kurset er å lære grunnleggende grunnferdigheter for hverdagslydighet ved øvelser som kontakt, gå pent i bånd, sitt, ligg og innkalling ved bruk av klikker. Vi legger vekt både på miljøtrening og sosialisering, samtidig som hundeeier skal få et godt hundehold og lære om trening av hund.

Kurset er for valper og unghunder inntil 1 år. Dersom det blir ledige plasser kan vi ta inn ungunder på inntil 2 år med totalt 10 ekvipasjer.

Instruktør:
Instruktører på kurset er Trine Aspås Krog. Trine har jakthundinstruktør grunnkurs, og tar for tiden Canis klikkerinstruktør utdannelse. Hun har erfaring med blodsporkurs, smeller og spesialsøk. 

Praktisk informasjon:
Dette er et kveldskurs med tilsammen 5 kurskvelder, med følgende tirsdager 2/4, 9/4, 16/4, 23/4, 30/4. Alle kvelder i tidsrommet kl. 1830 - 2030.

Tema for kurset er:

  • - Teori
  • - Kontakt/ samarbeid
  • - Gå pent i bånd
  • - Sitt
  • - Innkalling
  • - Ligg

Kurset finner sted ute på Sollihagaen, som ligger rett over veien  for Røros Gummi og maskin. Ta kontakt om du trenger nærmere veibeskrivelse. Kursene gjennomføres under forutsetning av minimum 5 deltakere.

Påmelding og pris:
Bindende påmelding innen 25. mars 2024 til rhk@roros.net etter "først til mølla" - prinsippet for inntil 10 ekvipasjer.
Merkes med "valpe- og unghundkurs vår 2024", navn på ekvipasjen, fødselsår og postnummer på fører, telefonnummer og alder og rase på hund.

Pris: Kr. 1100 for medlemmer/ kr. 1400 ikke-medlem.
Betalingsfrist senest 28. mars til kontonummer 4280 05 38275.
Betalingen merkes med "Valpe-/unghundkurs vår 2024" og navn på fører.

Huskeliste til kursene:

Ta med masse (og da mener vi virkelig masse) myke, små godbiter, vannskål og vann. Valpen trenger et bur/bil å ligge i i mellom øktene i løpet av kvelden. Alle deltagere vil få utdelt klikker, og innføring i bruk av denne første kurskveld. Vi bruker klikkeren på alle kurskveldene. 

Copyright Nina Broen