Grunnleggende hverdagslydighet for valp- og unghund

Vi planlegger nytt valpe- og unghundkurs i august/ september i grunnleggende hverdagslydighet og dressur. Instruktør på kurset er Kristin Engan. Alle er velkommen - medlem og ikke medlemmer. Det er plass til 12 ekvipasjer på kurset.

Innhold:
På dette kurset øver vi på grunnleggende hverdagslydighet med øvelser som kontakt, sitt, ligg og innkalling ved bruk av klikker. Kurset er for valper og unghunder inntil 1 år. Dersom det blir ledige plasser kan vi ta inn ungunder på inntil 2 år med totalt 12 ekvipasjer.

Instruktør:
Instruktør for kurset er Kristin Engan. Kristin Engan har irsk settere, og har tatt hundetrener utdanning gjennom Trondheim Hundeskole. Samt flere kurs gjennom Canis med vekt på bruk av klikker. Da både opp mot hverdagslydighet men også spesifikt mot bruk av klikker/ros metoden opp mot fuglehunder.

Praktisk informasjon:
Dette er et kveldskurs med tilsammen 5 kurskvelder, med følgende dager og tema: Kontakt, gå pent i bånd, sitt, innkalling og ligg.
Alle kvelder i tidsrommet kl. 1830 - 2030. Datoer for kurskvelder kommer.

Kurset finner sted ute på Sollihagaen, som ligger rett over veien  for Røros Gummi og maskin. Ta kontakt om du trenger nærmere veibeskrivelse. Kursene gjennomføres under forutsetning av minimum 5 deltakere.

Påmelding og pris:
Bindende påmelding innen 14. august 2023 til rhk@roros.net etter "først til mølla" - prinsippet for inntil 12 ekvipasjer.
Merkes med "valpe- og unghundkurs august 2023", navn på ekvipasjen, fødselsår og postnummer på fører, telefonnummer og alder og rase på hund.

Pris: Kr. 1000 for medlemmer/ kr. 1300 ikke-medlem.
Betalingsfrist senest 17. august til kontonummer 4280 05 38275.
Betalingen merkes med "Valpe-/unghundkurs august 2023" og navn på fører.

Huskeliste til kursene:

Ta med masse (og da mener vi virkelig masse) myke, små godbiter, vannskål og vann. Valpen trenger et bur/bil å ligge i i mellom øktene i løpet av kvelden. Alle deltagere vil få utdelt klikker, og innføring i bruk av denne første kurskveld. Vi bruker klikkeren på alle kurskveldene. 

Copyright Nina Broen