Kurs i hverdagslydighet med utvalgte tema

Vi planlegger kurs i hverdagslydighet med utvalgte tema i april og mai. Kurset vil omhandle hverdagslydighet og kommunikasjon med hunden, basert på klikker/ros og godbit teorien. Her kan alle hunder i alle aldre delta, både de som er nybegynnere og de som har trent lydighet tidligere. Instruktør er Kristin Engan. Det er plass til 12 ekvipasjer på dette kurset.

Innhold:
Vi trener på grunnleggende hverdagslydighet med øvelser som kontak/ gå pent i båndt, sitt og innkalling ved bruk av klikker/ ros og godbitteorien. Her er det mulig å lære om bruk av klikker til de som ønsker det, eller bare ros/ godbit til de som vil det. Kurset passer for hunder i alle aldre, der både nybegynnere og viderekomne er velkommen! 

Instruktør:
Instruktør på kurset er Kristin Engan. Hun har fire irsk settere og har tatt hundetrener utdanning gjennom Trondheim Hundeskole. Samt flere kurs gjennom Canis med vekt på bruk av klikker. Da både opp mot hverdagslydighet men også spesifikt mot bruk av klikker/ros metoden opp mot fuglehunder.

Praktisk informasjon:
Det planlegges totalt 6 kvelder med følgende tema:

  • - Tirsdag 26/4 og 3/5 med tema "kontakt og gå pent i bånd"
    - Tirsdag 10/5 og onsdag 18/5 med tema "sitt"
    - Tirsdag 24/5 og 31/5 med tema "innkalling"

Kurset gjennomføres over 6 uker med en kurskveld pr. uke i tidsrommet kl. 1830 - 2030 alle kvelder. Kurset vil foregå utenfor klubbens lokaler på Sollihagan dersom annet ikke er avtalt. Det ligger rett over veien for Røros Gummi og maskin. Ta kontakt om du trenger nærmere veibeskrivelse.

Kurset gjennomføres i henhold til nasjonale retningslinjer og NKK`s veileder i for arrangører for prøver og aktiviteter under Covid-19 – situasjonen. Vi oppfordrer alle til å holde gode avstander mellom deltakere og parkerte biler. Vi møtes friske og raske, og alle har eget utstyr til egen hund.

Påmelding og pris:
Bindende påmelding hele kurset innen 17. april 2022 til rhk@roros.net.
Merkes med "kurs hverdagslydighet vår 2022", navn på ekvipasjen, fødselsår, postnummer og telefonnummer til fører, samt alder, rase og forkunnskap til hunden.
Plass for inntil 12 ekvipasjer, med minimum 5 deltakere for oppstart.

Pris: Kr. 1000 for medlemmer/ kr. 1300 for ikke-medlem. 
Betalingsfrist 19. april til kontonummer 4280 05 38275.
Betalingen merkes med "kurs  hverdagslydighet vår 2022" og navn på fører.

Huskeliste til kurset:
Ta med bil med bur, slik at hunden kan få hvile mellom øktene. Det er også lurt med MASSE gode godbiter, myke og små (kjøttkake, fiskekake, pølse etc). Husk friskt vatn og vannskål til din firbente venn.